marți, 7 octombrie 2008

10 octombrie - proiectie speciala la Cinematograful Regizorului Roman


Vineri, 10 octombrie, orele 19:00, are loc proiectia a trei scurtmetraje romanesti: Megatron, in regia lui Marian Crisan, Joi in regia lui Hadrian Marcu si Bricostory in regia Andreei Paduraru.


Megatron (2008, 15 min.)
Palme D'or pentru scurtmetraj, Cannes 2008
Regia: Marian Crişan,
Cu: Gabriela Crişu, Maxim Adrian Strinu
Sinopsis: Este ziua de naştere a lui Maxim care împlineşte 8 ani. Împreună cu mama lui, cei doi locuiesc într-un sat aflat destul de departe de oraş. De ziua lui, mama îl duce la McDonald's.











vezi trailer:


Joi (2007, 30 min.)
Regia: Hadrian Marcu
Sinopsis: Ea e o muncitoare oarecare dintr-o fabrică de prosoape. La sfârşitul unei zile de lucru, acceptă invitaţia unui coleg de a o conduce acasă. Când ajung la destinaţie, el intră în casă şi fac sex. În ciuda acestui lucru, între ei nu se creează nicio conexiune şi nimic serios nu pare să iasă din întâlnirea lor. Astfel că fiecare petrece noaptea separat. Încă o zi de joi care ar fi putut fi diferită, dar nu a fost.













Bricostory (2007, 21 min.)
Regia: Andreea Păduraru
Sinopsis: Ana si Paul se intalnesc intr-un magazin de obiecte pentru casa si gradina. Au de cumparat materiale pentru renovarea unui apartament. Ramasa singura pentru un moment, Ana il intalneste pe Robert, vanzator in magazin, care se ofera s-o ajute. Ana se grabeste, Paul vorbeste la mobil, iar Robert profita de situatie si ii insoteste la cumparaturi.














Toate cele trei filme sunt produse de Mandragora.


3 comentarii:

Digital Writing spunea...

Cît costă biletul?

pişcotar spunea...

Palme d'Or cred ca voiati sa scrieti ;)

Unknown spunea...

detalii despre bilete, etc.?